Los Últimos Días


Så var det ikke mange dagene igjen, og nå er jeg hjemme i Norge. Dette gjorde jeg/vi de siste dagene i Alcabir og Alicante.

 

Torsdag

I dag har vært en "hjemmedag". Emma, mam og pap med meg dro ned til lokalstranda og badet/solet oss for vi dro opp til Jet Set Beach Bar rett ved siden av stranda. Selv om baren så litt stusselig ut er den så koselig med utrolig hyggelige ansatte. De var briter og kom stadig med nye fristelser til oss mens vi drakk vår herlige drinker. Kjøttbollene deres falt i hvertfall i smak. 

Etterpå dro vi opp til huset og badet samt stelte oss til kvelden. Vi hadde nemlig bestilt en kokk hjem til oss som lagde masse småretter og paella til oss. - Nam!


 

Fredag

Utfluktsdag - El campello. I dag var det meldt strålende sol (frem til klokka 3) så da dro vi til den store stranda i el Campello og badet osv. Etterpå spiste vi på nok en herlig restaurant. Jeg og Emma hadde fortsatt på den våte bikinien under klærne og begynte å fryse, men med både hyggelig onkel og kelner fikk jeg låne Håvards nye t-skjorte og Emma fikk låne kelnerens jakke. Fashionistas på tur får det som dem vil <3
 

Lørdag

Siste dag her i syden. Dagen startet vi hjemme, får vi senere beveget oss ut til Benidorm. Men først tok vi oss en tur innom vår elskede Jet Set Beach Bar. Men noen drinker innabors tok vi trikken til Benidorm. En by som ikke falt helt i smak blant i voksne - vi "barna" derimot synes det var en gøyal og fin by med mye liv og røre. Vi spiste på en Pinocchio Pizza y Heladería restaurant. God mat og fantastisk musikk i bakgrunnen. Skjønte dette var en toppings restaurant når Miley Cyrus sang to sanger på rad over høyttalerne. Etterpå var det hjem å pakke før vi reiser i morgen tidlig. Shopping og Bowling


Allerede onsdag, dette går unna! Så fort vi hadde spist frokost sto taxien utenfor huset - vi var straks på vei til La Marina. Altså et kjempestort kjøpesenter. Der hadde de butikker som Stradivarius, Shana, Pull&Bear, Berskha, Oysho, Zara, Mango osvosv. Kjempefint senter! Etter å ha handlet en hel masse og slitt ned føttene våre, tok emma, stine og jeg oss et fiskefotbad. Aldri hatt så myke føtter før, haha. 

Magen rumler og gjengen møtes for å spise på en amerikansk restaurant på senteret, Hollywoodetellerannet. Etterpå sto bowling på tur, og jeg tapte så det sang. Klarte til å med å kaste kula bekover så en gammel spanskmann holdt på å få hjerteinfarkt.. Og Emma gikk av med seieren.

Når vi kom hjem var det basseng og jacuzziii <3
- Thea!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Juli 2014


Hei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.comhits