El Campello


Tordenværet ga seg med natten, og i dag har vi hatt opptil 30 grader og full sol. Digg!

Etter frokost tuslet vi ned til ?lokalstranda? og tok oss litt drikke på Jet Set Beach Bar. Deretter tok vi trikken til El Campello hvor vi badet i klart, blått vann og spiste lunch (pizza). Når vi kom hjem ventet bassenget og jacuzzien, før en herlig middag. Dagen har vært topp, og satser på en like fin dag i morgen. - Thea!

 

Alicante


Swoop, så var vi tilbake i Spania.

Denne gangen er vi i Alicante-provinsen like ved byen El Campello. Vi kom i går (mandag) på ettermiddagen til et kjempefint hus med blant annet oppvarmet svømmebasseng, jacuzzi, billiard, bordtennis, utekjøkken osv. Luksus much. Men siden kjøleskapet var tomt tok vi oss først en tur til "el supermercado" og kjøpte inn haugevis med mat. Jeg er her med mam, pap, emma, onkel håvard, anne og stine, koseliiig. Etter en etterlengtet og herlig middag, tok mam, pap, emma og jeg oss en kveldstur rundt i nærområdet og sjekket litt ut. Været var ikke helt på topp, enoormt tordenvær på slutten av dagen.
- Thea!

 

 

 

 

 

 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Hei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.comhits