Pula


Onsdag: I dag var det slappe av-dag for en del av oss, men resten (vi barna + gutta) tok oss en tur ned på lokalstranda. På grunn av pålandsvinn var vannet mer "skittent" enn det det var på søndag. Jaja, vi fikk både solt oss og badet i noen timer før vi tok oss en pizza. Når vi kom hjem var det en kort tur i bassenget før vi ordnet oss til en "finere" restaurant rett ved her vi bor - Konoba Bar & Grill het den (?). Jeg bestilte en aaaltfor sterk pizza, Hannah fikk kjempemageknipe og måtte dra hjem og gutta var fortsatt mette etter pizzaen. Dermed ble det et ikke fullt så vellykket restaurantbesøk, menmen.


//lokalstranda


Torsdag: Siden været ikke var heelt på topp idag, tenkte vi (og resten av Istras befolkning) at det var en fin dag å tusle i Pula sentrum. Jeg fikk kjøpt meg en bikinitopp jeg siklet etter på mandagen, og var strålende fornøyd. Etter på satt vi oss på Old City Bar, igjen. Glade og fornøyde vi var, ble vi favorittkunden deres. Servitrisen kom bort til tanten min og sa "You are the coolest guests on this restaurant ever!". Det skjønte vi jo, alle rundt oss var potte sure... Uansett, vi storkoste oss. Hit må vi en gang til før vi reiser hjem. 


// Damene smaker på honning

 

- Thea!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡