Boat Trip


Pula sentrum -→ Rovinj → Lim fjord → Red Islands → Pula Sentrum

08:00 - Taxien står utenfor huset. Vi blir kjørt til Pula sentrum der vi møter en fin toetasjersbåt.

09:00 - Båten går fra land, og setter kursen mot Rovinj. Det er allerede over 30 grader i skyggen, og varmt på dekk. 

10.30 - Legger til kai i den romantiske byen, Rovinj. Vi finner oss et sted hvor vi spiser brunsj (jeg endte opp med pannekaker og is). Etterpå tusler vi over til halvøya der "gamlebyen" ligger. Her står de fargerike husene tett i tett rundt kirken på toppen. Selv om det var en fredlig atmosfære over byen, merket man at det var en del turister der. Når vi var ferdige i gamlebyen, gikk vi ned til et stort marked like ved havnen. Der fikk vi høre at temperatuen lå på rundt 40 grader i skyggen - det var ikke rart at svetten rant. 13:00 - Båten reiser fra Rovinj, og vi får servert lunch på dekk. Heldigvis hadde vi spist en del i Rovinj, for maten vi fikk servert ombord var ikke god. Burgeren vi hadde bestilt var en stusselig karbonade... Ikke så den særlig gjennomstekt ut heller. Uansett, nå satte vi kursen mot limfjorden. Det er det nærmeste kroatene kommer en fjord, og de er dermed veldig stolt av den. Jeg tror vi kjørte 8 km inn i fjorden og så blant annet en grotte (som du ser på bildet under). 

14:15 - Etter limfjorden, var neste stopp Red Island, og der fikk vi endelig bade. I krystallklart vann var det rene himmelen å få avkjølt seg. Vi lå å plasket i vannet i 90 minutter tror jeg før vi dro på en bar, Captain Club, og fikk oss en sommerdrink. 
16:45 - Tid for å dra hjem. Innsmurt i saltvann sovnet jeg store deler av turen tilbake til Pula sentrum. 

18:30 - Ankom Pula

19:30 - Tilbake til huset, rett i bassenget. Vi avsluttet dagen med noen runder elektronisk dart.

 

- Thea!

Én kommentar

Charlotte og Sarah

14.07.2015 kl.15:59

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡