Berlin 2015


Nytt år, nye reiser...

I februar satt jeg på flyet på vei til Berlin, med alle de andre på klassetrinnet. Vi hadde 5 dager foran oss i Tyskland, og planen var fullpakket. Vi hadde heldigvis fritid allerede fra 16.00 senest, men da sto shopping og mat på planen. 

Mandag: Vi møtes på Gardermoen kjempetidlig, og lander på tysk jord rundt 10-11tida. Vi busset til hotellet vi skulle bo på - Aletto Kudamm Hostel & Hotel - et helt greit hotell. Jeg delte rom med 3 venninner, Monica, Cecilie og Tine. Etter å ha lagt fra oss bagasjen dro vi for å se på Berlinmuren. Etterpå dro vi ut å spiste på Vapiano, før vi koste oss med folka på hotellet om kvelden.

 

Tirsdag: I dag startet vi med å besøke Hohenscönhausen, et statsfengsel fra andre verdenskrig(?). For min del var det ikke veldig spennende, men det var verdt en tur innom. Etter museumsbesøket fikk vi en liten tur hjemom, før det var ut igjen. Alle rommene deltok i et rebusløp, hvor vi skulle ta bilder ved severdigheter og kjente bygninger rundt om i Berlin. Egentlig var det en koselig tur, sett bort i fra at vi roomies'ene var litt småirriterte på hverandre. Vi endte opp på Hard Rock Cafe med god mat, god drikke og god stemning. Tror vi også var innom en fancy asian restaurant den kvelden også. 
Onsdag: I dag var det to museum som sto på lista. Monica, Cecilie og jeg synes det var litt i overkant, så vi valgte å erstatte det ene museumet med shopping. Etter en liten shoppingtur var vi klare for teknisk museum. Der virret vi rundt i et par timer før vi dro ut å spiste. Maten på den restauranten falt ikke helt i smak, så jentene i klassen bestemte oss for å ta en tur videre ut. Vi endte opp på en shizabar (?), hvir vi ble servert gode drinker og vannpipe. Stemningen var helt klart på topp, men senere utpå kvelden kom det noen partypoopers som snudde litt av hvert på hodet... 

Torsdag: Den siste hele dagen! VI startet dagen med en herlig kake og kaffe-frokost på Starbucks, og et panoramamuseum jeg ikke skjønte stort mye av. Etterpå var det fritid, og jeg fikk svidd av resten av pengene mine. Endte opp med å spise både lunch og middag på vapiano, før vi tuslet jeg og koste oss på hotellrommet med musikk og ..pakking..Fredag: avreiseeee og hjem til vinterferie. 

 

- Thea!

Én kommentar

Iselin Renée

05.03.2015 kl.07:57

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡