London'14


Hellå... For å piffe opp julestemningen og gjøre unna litt juleshopping tok vi oss en tur til London for andre gang i år. Vi dro en langhelg, torsdag-søndag, og dette var kanskje min mest uheldige ferie så langt. Jeg ble syk, og jeg har ikke vært syk på flere år. Klarte igjen å glemme speilrefleksen, så blebaremobilbilder, igjen.
 

Torsdagen dro vi til flyplassen rett etter skolen. Jeg merket på flybussen på vei til Gardermoen at jeg var kvalm, men tenkte det var reisesyke. Da vi kom på flyplassen ble jeg bare enda kvalmere, og med en gang vi hadde lettet med flyet spydde jeg spyposen full. Og om ikke det var nok så kastet jeg jammen meg opp igjen når vi var halvveis. Flyvertinnene løp opp og ned midtgangen og hentet nye poser da magen min bestemte seg for å tømme alt. Som en fin avslutning på flyturen spydde jeg med engang vi landet på rullebanen, bare for å forsikre meg om at det var tomt i magen min. Super flytur altså.. Da vi kom til leiligheten vi leide sovna jeg i senga med ytterklærne på, på et blunk. 


Fredag var jeg fortsatt ikke i form, men ble en tur på westfield allikevel. Måtte få kjøpt noen julegaver. Westfield var kjempefint pynta til jul, og jeg synes det senteret er skikkelig koselig. Har vært der tre ganger på forskjellige tider og det er liksom aldri stappa, selv om de har alle favorittbutikkene. Ettersom jeg følte meg litt bedre utover dagen, ble jeg med på Balans. En livlig restaurant, der hele bemanningen er homofile og kjempekoselige. I dag var også christmas sweater-dagen, og omrking oss var alle pyntet opp i skikkelig (stygge) julegensere. Haha!

Lørdagen var jeg fortsatt litt ør. Mens gutta dro på fotballkamp, tok vi jentene turen ned tivoliet/julemarkedet og oxford street og handlet inn det siste. Det var HELT kaos og stappfullt. Noe som ikke falt i smak hos meg når jeg ikke følte meg helt bra. Da vi knapt klarte å røre oss inne på butikkene lenger, fordi halve verdens befolkning bestemte seg for å ta turen inn på butikkene vi var på, tok vi taxi ned til Kensington Road(?). Her var det mye færre, og bedre. Etter en liten pre-middag der, dro vi til en italiensk restaurant (ask) og møtte hele storfæmmen. Der spiste og drakk vi oss mette.

Søndagen sto vi opp tidlig og dro hjem... Turen var egentlig kjempefin, om jeg bare hadde vært frisk :-)

- Thea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡