København


I November ble jeg, søsteren min og mamma tatt med til København av mammas venninne, Kjersti. Vi tok danskebåten opp til Køben på fredag, og dro ned igjen på søndag. Båten var kjempekoselig. Vi spiste middag på en finere restaurant på båten, og det var fantastisk godt. Jeg og Emma gikk for det meste litt rundt der for oss selv, helt til vi fikk noen kompiser med på slep. Inne på baren ble vi spandert drikke på og levde det gode liv.

På lørdagen tuslet vi rundt i Københavns gater. Først var vi innom julemarkedet, som ikke levde helt opp til forventningene. Etterpå gikk vi nedover Københavns beste handlegate. Det ble litt gull i fra topshop og new yorker, men ingen storhandel. Da vi var ferdig i handlegaten, tok vi oss en tur innom tivoliet. Selv om det ikke var snø, gikk julestemningen til topps der inne. Emma, Kjersti og jeg fikk også tatt noen karuseller. Etterpå var det pizza og kake, før båten ventet igjen.

 


Båten!Takk for koselig tur<3

- Thea!

Én kommentar

Keths!

06.12.2014 kl.12:18

åh, det der så koselig ut!! :D Håper du får en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡