Adiós Mallorca


Onsdag - Hviledag

Vi trengte en dag hvor vi bare lå rett ut og solte oss i varmen og badet i bassenget. Jeg fikk startet på en bok fra lost-serien som jeg forelsket meg i, og leste ut altfor fort. Senere på ettermiddagen dro vi en beachrestaurant rett ved siden av huset hvor vi spiste en kjempegod middag og fantastisk dessert.
 

Torsdag - Aqualand

Så var det klart for Mallorcas største badeland, noe som var en morsom opplevelse for både store og små. Min favorittsklie var nok banzai-sklia som gikk rett ned før vi ble skutt utover vannet, det var et skikkelikg kick! Også må jeg si at jeg aldri gjør ting på en elegant måte, så på en sklie hvor det ikke var mulig å drite seg ut på, slo jeg lett alle rekorder da jeg kom ut oppned med rompa mi stikkende opp fast i baderingen - et vakkert syn for alle ørten i køen... Etter noen fine timer på aqualand dro vi på en restaurant, Bella Italia, like ved Palma beach før vi dro tilbake til huset.
Bildene fra aqualand tatt fra google siden jeg ikke hadde med kameraet..

 

Fredag - Solskinnsdagen

I dag var også en villadag. Vi dro til supermarkedet å kjøpte litt av hvert og hamstret det vil skulle ta med til Norge, før vi badet hjemme i bassenget, på stranda, solte oss, spilte ping-pong osv... Det var helt herlig vær, og uten tvil den dagen jeg fikk mest farge på kroppen! Om kvelden dro vi på en indisk restaurant hvor jeg spiste en av mine favorittretter: Chicken Tikka Masala<3 mens vi så på den herlige solnedgangen.
<3<3

Lørdagen bar det hjemover til Norge etter en perfekt uke på Mallorca!- Thea!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡