Tres Dias en el Paraíso


Søndag - Purobeach

På søndag var det faktisk litt regn og sol om hverandre, men det stoppet jo ikke oss fra å bade og sole oss - det var jo fortsatt varmt. Hannah, Emma, Erling, Pappa og jeg syklet en tur og endte opp på Purobeach, som faktisk er kåret til verdens fineste strandbar og verdens sjuende fineste bar. Etter noen gode drinker syklet vi hjem, og badet (enda mer). Utpå kvelden spiste vi middag på en herlig pizzarestaurang like ved der vi bor, før det bar hjem for å se på fotball-VM. 

Mandag - Palma by

Dagen etter ble det storbytur på hele flokken. Vi gikk fra huset til byen, og etter 90 minutters gåing var vi fremme. Her ble det litt shopping og sightseeing før vi fylte magene våre med mat, eller banansplitt. Jeg fikk kjøpt med en bikinitopp og sandaler, er dessverre veldig fattig for øyeblikket så det holdt for meg denne gang. Vi fikk tak i en taxi på veien hjem, og nølte ikke med å hoppe i bassenget. Senere, etter en herlig grillmiddag, syklet Hannah, Emma og jeg til et sånt strandhuslignende sak med til godteri og cola. Det var koseliiig.Hannahsnuppa og meg<3
 

Tirsdag - Akvarium og Palma beach

Sola skinner som aldri før, og gjengen (minus mamma og besta) busser til et akvarium ti minutter unna. Fisker er ikke helt min greie, men akvariumet var jo veldig fint og jeg fikk knipset en del bilder.

Like ved akvariumet var Palma Beach, så da gikk vi jo dit og dyppet oss i det herlige, turkise vannet før vi ble servert noen utrolig gode drinker. Etter et par timer der borte, dro vi hjem og solte oss, før vi dro på en superkoselig sjørestaurant kalt "Bungalow" i nærområdetog spiste middag.


Tre og en halv dag i paradis er overstått, og vi er halvveis i ferien her i Mallorca. Tiden går altfor fort, haha...

 

- Thea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei på deg! Dette er en reiseblogg hvor jeg skriver og legger ut bilder fra mine reiser. Håper du liker den :-) #wanderlust

For kontakt:
theag@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡